Наставник

ОПИС НА КУРСОТ

Изучувањето на грчкиот јазик во Алт Скул започнува од основно образование.

Сите програми по кои се одвива курсот се одредуваат на почетокот на учебната година и во текот на изучувањето се комбинираат со материјали од останати извори, се со цел поголема интерактивност и внесување живост во процесот на учење.

Наставата се одвива во мали групи од 2 до 8 ученици.

По завршувањето на курсот, сите посетители добиваат диплома за завршен курс и имаат можност за упис на повисок степен.

Пакет:
Два пати неделно по 60 минути- 1.000 денари (деца)
Два пати неделно по 90 минути- 1.500 денари (возрасни)