Две години од почетокот на сега веќе успешната приказна Алт Скул. Голема благодарност до тимот кој безрезервно и несебично се труди секој ученик да го добие потребното внимание со цел постигнување максимални успеси. Благодарност и до сите ученици, без кои ние не би биле тука и сега, а овој тим и не би постоел. Заедно можеме да стигнеме до бескрај и назад. П. С. Има торта за сите!!!

Прилог галареија

Categories: БЛОГ

0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *