Со максимална примена на безбедносни мерки за заштита од COVID-19 според протоколите за работа, стартуваме со уписи за учебната 2020/2021 година.
Поради ограничувањата на бројот на ученици во групи и задолжителното растојание, оваа година ќе имаме помал (ограничен) број на слободни места, а уписите на нови ученици од I до V одделение во новата 2020/2021 година ќе траат до понеделник, 31.08.2020!

  • помош при пишување на домашни задачи;
  • помош при совладување на наставните содржини;
  • подготовка за тестови идивидуален пристап

Сите ученици кои ќе посетуваат настава во АЛТ СКУЛ се должни да ги почитуваат препораките за заштита од COVID-19, односно пропишаните протоколи (маска, дезинфекција, растојание) кои се истакнати во нашите простории.
Освен грижата за образованието и воспитанието, водиме максимална грижа за здравјето на децата во овие вонредни услови.

НАПОМЕНА: ОВАА ОБЈАВА СЕ ОДНЕСУВА САМО ЗА ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ЗА УЧЕНИЦИ (ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ) ОД I ДО V ОДДЕЛЕНИЕ. УПИСИТЕ ЗА КУРСЕВИТЕ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ НАСКОРО.
Резервирајте го вашето место навреме! Ве очекуваме! Контакт телефон: 079 210 615 Нашата цел се среќни, успешни и задоволни деца.

Ваш АЛТ СКУЛ!

Доколку се одлучивте, пополнете го следниов формулар:

Categories: БЛОГ

0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *