Почитувани ученици,

Ве известуваме дека понеделник 01.02.2021 продолжуваме со наставата по странски јазици во АЛТ СКУЛ. Сите термини за странски јазици остануваат исти како во првото полугодие.
Ви посакуваме многу успех и во ова второ полугодие. Не заборавајте на примена на мерките за заштита од COVID-19.

Се гледаме!

…со огромна почит, целиот тим на АЛТ
СКУЛ!

Categories: БЛОГ

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.