Почитувани тековни и идни корисници на услугите на еукативниот центар Алт Скул,
Ве известуваме дека формиравме нов ценовник за нашите услуги кој ќе важи во периодот од 01.09.2021 до 31.08.2022.
Сите ученици кои ќе бидат запишани во периодот до 31.08.2021 во дневен престој и до 15.09.2021 на курсевите по странски јазици, ќе бидат тарифирани по старите цени.
Ви благодариме на разбирањето.
Pricing Change

ЦЕНОВНИК за учебната 2021-2022

*Годишен курс по англиски јазик за деца 2/1 (8 месеци)      8.000 денари/годишно
(сумата може да ви биде поделена на 4 месечни рати)

Годишен курс по германски јазик за деца 2/1 (8 месеци)      8.000 денари/годишно
(сумата може да ви биде поделена на 4 месечни рати)

Годишен курс Frontend програмирање за деца 2/1 (7 месеци)      9.000 денари/годишно
(сумата може да ви биде поделена на 6 месечни рати)

Годишен курс Backend програмирање за деца 2/1 (7 месеци)      9.000 денари/годишно
(сумата може да ви биде поделена на 6 месечни рати)

**Индивидуален Курс по Основни Компјутерски Вештини (6 часа)       6.000 денари
(сумата се плаќа еднократно пред започнувањето на курсот)

***Курс по Напредни Компјутерски Вештини (12 часа)      9.000 денари
(сумата се плаќа еднократно пред започнувањето на курсот)

Дневен престој за ученици од 5 години до 5то одделение 5/2      2.900 денари/месечно

* Во цената не се вклучени книга и работна тетратка

**Доколку ви е потребно само полагање за СЕРТИФИКАТ без посетување часови, цената изнесува 2.500 денари.

***Доколку ви е потребно само полагање за СЕРТИФИКАТ без посетување часови, цената изнесува 3.500 денари.

Стари цени кои ќе важат цела учебна година за запишаните ученици до 31.08.2021 односно до 15.09.2021 за курсевите по странски јазици :

Англиски Јазик 2/1: 900 ден./мес

Германски Јазик 2/1: 1.000 ден./мес.

Дневен Престој 5/2: 2.600 ден./мес.

Полагање за Сертификат ОКВ: 2.000 ден.

Појаснување:
2/1 – два пати неделно по еден час
2/2 – два пати неделно по два часа
5/2 – пет пати неделно по два часа
5/4 – пет пати неделно по четири часа
3/2 – три пати неделно по 2 часа
Categories: БЛОГ

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.