ЛЕТО 2022! Забава, дружење, социјализација, едукација

И ова лето мислиме на вашите најмили! Доколку сметате дека имате потреба од дополнителни училишни или забавни активности за време на летото придружете ни се и вклучете се во нашата летна школа заедно да го поминеме летото во секојдневна дружба, учење, социјализација, поттикнување на креативноста и љубопитноста кај децата. Ова Read more…