Моментален статус
Не сте запишани
Цена
БЕСПЛАТНО

Почитувани ученици (и родители), бидете вредни и искористете го времето да се потсетите на материјалите кои ги работевте на училиште. За вас спремивме доста содржини кои вашите родители можат да ви ги отпечатат на хартија, а вие да им покажете што сте научиле во овие две години поминати во училишните клупи. Во овие моменти важно е сите да останеме дома и максимално да го искористиме нашето време. Заедно да постигнеме основа која ќе нѐ води понатаму низ годините во процесот на образованието.

Ви посакуваме пријатен престој во виртуелната училница на Алт Скул.

Categories: