Моментален статус
Не сте запишани
Цена
US$39
Започни

Курсот по основни компјутерски вештини има цел да се стекнете со основни познавања за работа со компјутер и канцелариски софтвер.

По завршување на курсот, ученикот полага писмен испит и доколку го помине се здобива со сертификат.

Опфатени се темите

  1. Уредување на текст
  2. Табеларни пресметки
  3. Презентации

Со курсот може да започнете веднаш штом ќе ни биде потврдена уплатата за истиот.

Categories: