Моментален статус
Не сте запишани
Цена
БЕСПЛАТНО
Курс
Материјали

Драги ученици (и родители), се наоѓате на курсот „Четврто Одделение“. Овде може да најдете материјали од наставната програма која ја работите во училиште. Освен материјалите за учење, овде може да го проверите вашето знаење со квизовите/тестовите кои ги подготвивме за вас.

И не заборавајте, седете дома за побрзо да се дружиме сите заедно како претходно.

Ви посакуваме пријатен престој во виртуелната училница на Алт Скул.

Методи и техники во наставата - презентација:

Categories: