Одберете го јазичниот курс

Пристапот до јазичните курсеви е овозможен само за учениците во Alt School кои се запишани на соодветниот јазичен курс. За да пристапите во вашиот курс потребно е да сте регистрирани во нашата виртуелна училница и да испратите email на admin@altschool.ats.mk со податоци: Наслов на порака (Јазик), Име и Презиме на ученик и E-mail адреса со која сте регистрирани во виртуелната училница за можеме да ви доделиме пристап.