Галерија: Дел од нашата дружба од претходната недела

Во петокот одржавме работилница за деца од 6 до 10 години, која беше исполнета со многу забавно-едукативни игри. Во нашата двочасовна дружба игравме игри на англиски јазик, составувавме сложувалки, игравме меморија, пеевме, игравме, а најважно е дека ни беше забавно и исполнето. Научивме нови работи, наставничките на забавен несекојдневен начин Read more…

Промотивен попуст за сите курсеви по странски јазици!

Учењето странски јазици никогаш не било по забавно. Дојдете и уверете се во квалитетот на наставата кој Ви го нудиме. Одберете некој од јазиците кој имате желба да го изучите, а останатото препуштете го на нашиот тим искусни предавачи кои на забавен начин без потешкотии ќе ве воведат во нов Read more…

Искористете го попустот за целодневна настава кој трае до крајот на јануари

Почитувани родители, со програмата за дневен престој ви нудиме вашето дете континуирано, секојдневно и со помош на стручен наставен кадар да ги завршува училишните обврски. Што нудиме? • Помош при учење и совладување на наставните содржини, работени во училиштето. • Помош при пишување на домашни задачи и подготовка за наредниот Read more…

Изненадување, 50% попуст за курсевите по шпански јазик.

Почитувани, Ве известуваме дека во тек се уписи за шпански јазик. Наставата по шпански јазик ќе започне на 01.02.2018, во групи од најмалку 4, а најмногу 8 ученици. Искористете ја нашата промоција од 50% попуст за првиот месец и научете го вториот најупотребуван јазик во светот. Курсот е наменет за Read more…

Приклучи се на тимот на Алт Скул, имаме потреба од наставници

Со цел да излеземе во пресрет на нашите ученици, во потрага сме по хонорарни наставници. Доколку сте квалификуван наставник по некој од наведените странски јазици и имате желба за работа во одлична атмосфера, со можност за напредување, креативни сте и сакате да работите во тим, приклучете ни се на тимот Read more…

Галерија: Импресии од нашата прва забавна работилница

Учениците кои присуствуваа на нашата прва забавна работилница имаа можност низ игра и забава да ги искажат своите вештини и да научат нешто ново. Нашиот стручен тим се погрижи периодот од два часа да биде прекраток за задоволните и вредни ученици, кои не сакаа да си отидат дома и прашуваа Read more…

Зимска забавна работилница

На наше и Ваше задоволство, Ве известуваме дека на ден 17.01.2018 со почеток во 18:00 организираме ЗИМСКА ЗАБАВНА РАБОТИЛНИЦА. Учеството на нашата зимска забавна работилница е бесплатно, а пријавувањето се врши преку телефон. Бројот на местата е ограничен. …со почит, Alt School