Фото галерија: Halloween 2019

Во нашето портфолио влезе уште еден беспрекорно организиран настан со цел да се забавуваме сите заедно. Годинава, по повод Halloween на нашиот настан учествуваа 60тина деца, маскирани од кловнови до самовили и вештерки. Забавата се одвиваше на највисоко ниво, а присутните се дружеа, забавуваа и се натпреваруваа со најразлични игри Read more…