Доделени дипломите за успешно завршената учебна година

По повод успешно завршената учебна 2018/ 2019 година , на 13.6.2019, четврток, организиравме свечен настан каде што во една пријатна и опуштена атмосфера доделивме благодарници и медали на нашите НАЈДОБРИ наставнички и дипломи за нашите ПРЕКРАСНИ ученици. На почеток со кратко обраќање беа претставени сите наши наставнички и наградени со Read more…