Излезе првото издание на нашиот Клуб Каталог, одберете го Вашиот вреден подарок

Клуб Каталогот кој го најавувавме цело лето од денес може да го превземете. Секој ученик во нашиот едукативен центар добива можност за собирање „Клуб Поени“ на неговата виртуелна „Клуб Сметка“ и можност да ги искористи поените за вредни подароци. Ова е само прво издание на нашиот Клуб Каталог, а веќе Read more…

Отворени денови во АЛТ СКУЛ

Почитувани, со цел да Ве запознаеме со начинот на работа во нашиот едукативен центар, наставните програми и условите за работа, организираме отворени денови каде што ќе имате можност да нѐ посетите директно во нашите простории и да Ви одговориме на сите Ваши прашања. Отворени денови: Среда 22.08.2018 од 18:00 до Read more…

Во тек се уписите по англиски јазик за сите возрасти

Почитувани, Ве известуваме дека во тек се уписите по англиски јазик за деца (од 4,5 години нагоре) и возрасни. Располагаме со комплетно опремени училници, обезбеден превоз, наставни материјали, наставни помагала, професионален и посветен наставен кадар. Наставата ќе започне на 3. Септември. Цена: 900 денари месечно. Само кај нас добивате дополнителни Read more…