Начинот на кој семејството го поминува слободното време влијае на детскиот развој, на неговото растење, самодоверба, развој на креативноста и социјалните вештини како и развој на интелектуалните способности

Драги родители, дали слободното време ви звучи како луксуз? Дали во трката по подобар квалитет на живот сте принудени се помалку да се посветите на вашите деца кои се пренатрупани со домашни задачи во училиште? Кога последен пат бевте на прошетка, забавен парк? Бидејќи постои се помалку поминато заедничко слободно Read more…