Новогодишни работилници

Детската еуфорија за новогодишните празници е огромна, а нивната желба да учестувуваат во подготовките за празникот е незаменлива. Така, во последната недела од месецот декември во просториите на Алт Скул, се реализираа новогодишни креативни работилници. Сите уживаа во прекрасната празнична атмосфера. Учениците своите кративни идеи ги преточија во многубројни новогодишни Read more…