АКтивности Алт Скул

ЛЕТНА ШКОЛА 2021 ВО АЛТ СКУЛ

Децата во АЛТ СКУЛ, родителите на работа! Алт скул организира летна школа за сите деца од претшколска возраст до петто одделение. Летото е период кога дел од нашето слободно време го користиме за да научиме нешто ново, да истражуваме, осознаваме, откриваме.Летниот распуст е совршено време вашето дете да научи нешто Read more…