Уписи за странски јазици

Новата учебната 2019/2020 година се ближи, а Вие размислувате каде да се запишете на курс по јазик? ? Ние Ви нудиме сѐ на едно место! ? Курсеви за деца и возрасни ✅ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ✅ ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ✅ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ✅ ШПАНСКИ ЈАЗИК ✅ ГРЧКИ ЈАЗИК Се гледаме наскоро!!! Ваш, Read more…

Курс за идни првачиња

За среќен и безгрижен почеток на новата учебна 2019/ 2020 година, Алт Скул организира курсеви за идните првачиња. Посетете го Алт Скул, место каде што идните првачиња ќе добијат мотивираност, љубов кон учењето, самодоверба, ќе стекнат знаења и вештини, а вие драги родители ќе го поминете остатокот од денот  со Read more…

Конкурс за упис на нови ученици во учебната 2019/2020

Почитувани, почнувајки од денес (19.08.2019) започнува конкурсот за упис на ученици во учебната 2019/2020 година. Конкурсот ќе трае до 02.09.2019, а важно е да напоменеме дека сите запишани ученици добиваат бројни привилегии како семејни попусти, клуб поени, бројни бесплатни активности во текот на целата учебна година и можност да бидат Read more…

Летни импресии

Летото е период кога дел од нашето слободно време го користиме за да научиме нешто ново, да истражуваме, откриваме. Со мала подготовка и планирање пред почеток на новата учебна година, ги поминуваме во спокој последните денови од летниот распуст. Децата во Алт Скул во текот на летниот едукативен дневен престој Read more…