Одморете ги вашите деца од обемниот училишен материјал со двочасовна креативна работилница

Креативните работилници кои ги организира Алт Скул секоја сабота се можност за Вашето дете низ игра и забава, во пријатен амбиент и комплетно опремен простор да ја изрази својата креативност, а за Вас родителите можност да завршите некои обврски во домот или да испиете едно кафе со пријателите без притоа Read more…

Сте направиле ли некогаш овошје и зеленчук од пластелин?

Ние повторно се собравме на прекрасна дружба, овој пат покрај едукативните точки имавме повеќе можност да ја изразиме нашата креативност. Покажавме колку сме креативни и вешти при изработка на различни фигури со пластелин, куглавме, игравме игри на англиски јазик, боевме и распознававме здрава храна. Со задоволство ја најавуваме нашата следна Read more…