Прв училишен ден во новата учебна година

Денес нашиот едукативен центар официјално започна со новата учебна година. Први кои денес ги одработиа часовите беа дел од учениците од дневниот престој кои во релаксирана и опуштена атмосфера се дружеа, креираа и пишуваа. Насмевките на нивните лица и возбудата што се дел од Алт Скул беше тешко да не Read more…