Како да се регистрирате во виртуелната училница

Почитувани, со цел да ви го олениме процесот на регистрација на нашата виртуелна училница, подготвивме краток видео туторијал кој може да го проследите во продолжение. * Доколку не се прикажува видеото, користете google Chrome.

ОТВОРЕНА Е НАШАТА ВИРТУЕЛНА УЧИЛНИЦА! – ПОВЕЛЕТЕ!

Почитувани, во овие тешки времиња на пандемија и вонредна состојба во државата, дпту „АТ СОЛУТИОНС“ дооел Гевгелија, под чија сопственост е брендот едукативен центар за деца и возрасни „АЛТ СКУЛ“, како општествено одговорна компанија, со цел активно вклучување на учениците во едукативни активности сме во процес на изработка на онлајн Read more…

Втори роденден

Две години од почетокот на сега веќе успешната приказна Алт Скул. Голема благодарност до тимот кој безрезервно и несебично се труди секој ученик да го добие потребното внимание со цел постигнување максимални успеси. Благодарност и до сите ученици, без кои ние не би биле тука и сега, а овој тим Read more…