Успешна реализација на курсевите за странски јазици за деца за оваа учебна година

Почитувани ученици и родители. Најнапред сакаме да Ви се заблагодариме што одлучивте да го изберете Алт Скул. Со нашиот индивидуален пристап кон секој ученик и според следењето на развојот и совладувањето на наставниот материјал од страна на учениците, со гордост може да кажеме дека нашата цел е остварена. Помина една Read more…

Летна школа за Web Developers во Алт Скул

Летото е период кога имаме повеќе слободно време да научиме нешто ново, кое ќе ни послужи во иднина за наш личен и професионален напредок. Во пресрет на летните денови, чест и задоволство ни е да ви ја понудиме нашата летна програма за WEB DEVELOPERS и тоа поделена на: Front End Read more…

Едукативно лето во Алт Скул

Летото е период од годината кога децата имаат доволно слободно време за забава, игра и дружење, – но дали треба да се занемари интелектуалниот развој на децата за време на летните денови? Доколку сметате дека имате потреба од дополнителни училишни или само забавни активности за време на летото, придружете ни Read more…