Го одбележивме денот на планетата земја со рачно изработена книга

По повод 22ри април – ден на планетата земја, изминатава работна недела учениците од дневниот престој од АЛТ СКУЛ, заедно со наставничките рачно изработија прекрасна илустрирана книга. Активностите се одвиваа цела недела и дел од нив може да погледнете во нашата мини галерија.