Летна школа 2020

Уписи за „ЛЕТНА ШКОЛА 2020“

Летото е период кога дел од нашето слободно време го користиме за да научиме нешто ново, да истражуваме, осознаваме, откриваме. Ова лето одлучивме да ви понудиме едукативна летна школа која вклучува: * курс за идни првачиња * курс за ученици од I до V одделение. Доколку сметате дека имате потреба Read more…