Трајче Аврамов

Трајче Аврамов, основач, сопственик, директор

Суштината на еден успешен бизнис модел е да можеш со затворени очи да ја погледнеш целата приказна како целина, пред да почнеш да дејствуваш за реализација на истата. На самиот почеток од нашата приказна наречена Алт Скул, знаевме дека после 3 години максимално посветени на нашата работа ќе станеме број Read more…

Маја Варелова

Маја Варелова, наставник по германски јазик

Во Алт-Скул курсевите по германски јазик се едни од нашите адути, бидејки како нов јазик кој се изучува на нашите простори нуди нови можности за проширување на јазичните способности, но и отварање нови перспективи и хоризонти. Она што некогаш беше нешто незадолжително сега станува потреба, и затоа ние сме тука Read more…

Елизабета Митрова

Елизабета Митрова, одделенски наставник

Децата се непроценливо богатство кое што треба да го негуваме и чуваме, извор на смеа и радост. Кога работиш со нив и истовремено тоа е работата што ја сакаш, тогаш и ти си среќен, исполнет, а кога постигнуваат успех се чуствуваш двојно повеќе мотивиран за секој нареден предизвик. Нашата цел Read more…

Викторија Ќосева

Викторија Ќосева, наставник по англиски јазик

Курсот по англиски јазик е достапен за деца почнувајќи од 4 годишна возраст односно претшколска возраст и продолжува до повисоки нивоа. Целта на овој курс е за љубителите на англискиот јазик, кој е всушност еден од најзборуваните јазици во светот, да се здобијат со знаење и искуства кои ќе им Read more…

Pricing Change

Ценовник за учебната 2021-2022

Почитувани тековни и идни корисници на услугите на еукативниот центар Алт Скул, Ве известуваме дека формиравме нов ценовник за нашите услуги кој ќе важи во периодот од 01.09.2021 до 31.08.2022. Сите ученици кои ќе бидат запишани во периодот до 31.08.2021 во дневен престој и до 15.09.2021 на курсевите по странски Read more…

Душица Велкова

Душица Велкова, одделенски наставник

Во дневниот престој во Алт Скул работиме со деца од претшколска возраст од пет години до петто одделение.    Кај децата од претшколска возраст ги градиме здравите навики, ја развиваме и негуваме креативноста на децата и го стимулираме логичкото размислување при решавање на проблеми. Со помош на нивната природна желба Read more…